Cand eram mica mi-era frica noaptea. Acum mi-e frica ziua. Mi-e frica sa contez, sa deranjez, sa fiu sincera. Asa cum, in aceeasi masura, mi-e teama ca n-am sa contez, n-am sa deranjez si am sa fiu nesincera..

joi, 3 iulie 2008

CERUL ESTE MAI APROAPE?




Festival International de Pirotehnie in Parcul Tineretului

In perioada 3-5 iulie cele mai spectaculoase focuri de artificii se vad in Parcul Tineretului. Pentru prima data in Romania, firme de profil din Germania, Franta, Italia, Rusia, Portugalia si Croatia intra in concurs cu adevarate spectacole de lumini.
Tablouri magice create de artificiile sincronizate pe muzica vor putea fi vazute numai la Bucharest Golden Nights - acesta fiind numele sub care se desfasoara primul Festival International de Pirotehnie organizat in Romania!
Tema editiei princeps este "Traditii", iar melodia aleasa pentru programul impus este "Ciocarlia" , interpretata de Cornelia Tihon.Programul festivalului include si recitaluri sustinute de Gheorghe Zamfir, Horia Brenciu si Loredana, o prezentare de moda "Artificii"- semnata Catalin Botezatu, dar si spectacole de artificii in afara concursului, realizate de Golden Ideas-organizatorul acestui festival.Organizatorii sustin ca efectele pirotehnice ale fiecarui spectacol de lumini vor putea fi intelese numai daca se audiaza concomitent muzica folosita la realizarea specatcolului. Asta presupune ca privitorul trebuie sa se afle langa locul din care se lanseaza aceste artificii.
Intrarea se face de pe platoul betonat din spatele Palatului Copiilor.
Pret/bilet:
Bilet/zi: (3,4,5 iulie) - Tribuna 70 lei;
Abonament: (3 zile) - Tribuna 170 lei;
Bilet/zi: (3,4,5 iulie) - Zona in picioare 20 lei;
Abonament: ( 3 zile) - Zona in picioare 50 lei.


P.S. : Aseara ma aflam intamplator pe terasa clubului Daimon din Tineretului(foarte frumos amenajata, cu mancare destul de buna, cu teren pentru fotbal, tenis, piscina - tot ce-ti trebuie ca sa scapi de aglomeratia si caldura plictisitoare din Bucuresti), terasa situata in fata Salii Polivalente, asadar foarte aproape de platforma betonata de langa Palatul Copiilor. In momentul inceperii show-lui de lumini, toata lumea si-a parasit scaunele confortabile si a privit fermecata cerul. Au fost 3 reprize de bubuituri pentru care cuvantul "spectacol" este insuficient, artificiile au fost cu adevarat opere de arta, fiecare reprezentatie pirotehnica avand momente extrem de spectaculoase...cerul parea mult mai aproape de noi.


Poate ca ar fi fost mult mai incantator din punct de vedere senzorial sa fi fost la locul propulsarii lor, sa ascult totodata si muzica special gandita pentru fiecare spectacol de lumini in parte, insa experienta a fost minunata si fara muzica aceea.






Un comentariu:

crevetelul-turbat spunea...

a fost de vis la artificii
:X:X:X
zici k eram un copil mic:D


>:D<